Powered By Blogger

5 Mayıs 2011 Perşembe

Modlarla Tanışalım

             Önce kendime göre belirlediğim modları sıralayacağım.Sonra da moda göre seçtiğim şarkı isimlerini birer birer paylaşacağım.Günün modunu ise kendi ruh halime göre seçip,şarkıyı videosuyla günün şarkısı ilan edeceğim :) Anlaştık mı? Tamam kimse yok zaten kendi kendime anlaştım : D
             
            
           
             Modlarla Tanışalım

      Hangi ruh halinde hangi şarkıları dinlediğime ya da şarkıların ben de uyandırdığı hisse göre uydurdum bu modları.Bakalım ne var bu modların içerisinde :)

 ÜZGÜN MOD : Benim seçkin modlarımdan bi tanesidir üzgün mod.Bunalım takılıyorsunuzdur,kendinizi yalnız hissediyorsunuzdur,ağlamak üzere olduğunuz halde ağlamak için çok da elle tutulur sebebiniz yoktur.Yalnız yürürken dinleyebileceğiniz şarkı alternatifleri bu modda verilecektir.

MUTLU MOD :  Uzun zamandır beklediğiniz kargo sonunda gelmiş incik boncuklarınıza kavuşmuşunuzdur,alışveriş yaparken tesadüfen baktığınız vitrinde nicedir almayı planladığınız ayakkabının mağazasında '%50 indirim' yazısını görmüşsünüzdür,sevdiğiniz insandan inandırıcı bir 'seni seviyorum' duymuşsunuzdur,en sevdiğiniz sanatçı veya gruplardan biri ihtimali yokken şehrinize geliyordur...Bunlar benim gibi bayan arkadaşların mutlu olmak için bahaneleri.Bay arkadaşlarım için ise ; takımınız şampiyon olmuştur hem de en zorlu rakibini mağlup ederek,hmmm veya babanız saçlarınıza karışma alışkanlığından nihayet vazgeçmiştir.Yani mutlusunuz,içinizdeki kuş habire şarkı söylüyor.Bu modda da içinizdeki kuşa eşlik edebilecek şarkı alternetifleri verilecektir.

HİPERAKTİF MOD : Şahsen pek tercih ettiğim bir mod değil,ama ara ara içimdeki halat kopuverir benim de.Çok sevindirici bi haber almışsınızdır,içinizdeki enerji bedeninize sığmak bilmemektedir.Burada yine enerjinize paralel şarkı isimleri verilecektir.

ASABİ MOD : Birileriyle takışmış şiddet yanlısı olmasanız bile saldırma güdüsünü engellemeye çalışmaktasınızdır,kafanız bozuk asabınız atıktır.Bu moddaki şarkılar  enerjisi yüksek hard şarkılardır.

AĞLAK MOD : Bazı şeyler üst üste gelip derininizdeki duygusallığı sallamaktadır.Adı gibi ağlak mod,mütemadiyen ağlıyorsunuzdur.Bu modda verilen şarkılar gözyaşlarınızın akmasına vesile olacak türden.

DİNGİN MOD : Üzgün veya ağlak moddan çıkıp dinginliğe geçmişsinizdir.Ruhunuzu dinlendirecek şarkı alternatifleri bu mod adı altında verilecektir.

AŞIK MOD:  Aşık insan ruh haline göre şarkılar bu modda sıralanacaktır.

NÖTR MOD : Ruh haliniz öncekilerin hiç biriyle örtüşmüyorsa belirsiz bir moddur nötr mod.Alternatif şarkılar bu modda paylaşılacak.

HOPPA MOD : Aslında bu moda party modu ismini verebilirdim ama Hoppa mod daha sevimli geldi.Haydi eller havaya modudur.Dans etmek,pistlere sığmamak,değme dansçılara taş çıkarmak niyetindeyseniz bu moddaki şarkılar tam size göre :)


                  Günden güne bu modlara göre kendi belirlediğim şarkı isimlerini paylaşmak niyetindeyim.Her gün sıraladığım şarkıların arasından birini videosuyla beraber paylaşacağım.Nasıl olacak bakalım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder